KONE 24/7

STILVALLEN, HERSTELLEN, HERHALEN?

Vergeet het. Er is een betere manier.
KONE Care™ 24/7 Connect: predictief liftonderhoud.

HET IS TIJD OM LIFTPROBLEMEN TE VOORKOMEN VOORALEER ZE ONTSTAAN

De nieuwe dienst KONE Care™ 24/7 Connect is een grote sprong voorwaarts in liftonderhoud. Uw lift wordt zo intelligent, dat deze problemen detecteert voordat ze optreden.

VEILIG

Predictief onderhoud betekent dat uw liftgebruikers veiliger zijn dan ooit tevoren. Dankzij monitoring 24 uur op 24, 7 dagen op 7, wordt het risico op ongevallen of personen die in een lift komen vast te zitten, tot een minimum beperkt. Bij het minste probleem verstuurt de lift automatisch een dringende serviceoproep en zullen we onmiddellijk in actie komen.

TRANSPARANT

Verminder vervelende onverwachte liftstoringen en hou bewoners en bezoekers tevreden. U kan eenvoudig op de hoogte blijven van de status van uw lift en alle onderhoudsactiviteiten via het KONE Online portaal en de KONE Mobile app. Zo bent u voorbereid op vragen van bewoners, doordat een eventueel ongemak al is aangepakt wanneer ze bellen.

INTELLIGENT

Een slimmere, predictieve dienst op basis van voortdurende analyse bespaart tijd en moeite. Dankzij de nieuwe informatie kunnen we nieuwe issues oplossen vooraleer ze storingen veroorzaken. Defecten worden sneller opgelost, vaak tijdens één bezoek. U kan grote storingen voorkomen met kleinere, preventieve acties.

RESULTATEN VAN BIJ KLANTEN

Deze gegevens zijn de afgelopen 12 maanden verzameld op basis van 100 aangesloten installaties van verschillende merken, leeftijden en gebouwen.

PROACTIEVE ONDERHOUDSACTIES UITGEVOERD

We ontdekken onderhoudsbehoeften vroeger en lossen ze op voordat ze zich ontwikkelen tot een defect.

9 VROEGE SYMPTOMEN PER INSTALLATIE PER JAAR GEVONDEN

TIJDSBESPARING EN VERBETERD GEBRUIKSGEMAK

We verlagen het aantal pannes en andere belangrijke incidenten.

60% MINDER PROBLEMEN GEMELD DOOR KLANTEN

PROBLEMEN WORDEN SNELLER OPGELOST, VAAK TIJDENS ÉÉN BEZOEK

Onze techniekers kennen de aard van het defect voordat ze aankomen, hebben de juiste reserveonderdelen bij zich en kunnen het defect snel verhelpen.

25% MEER ISSUES WORDEN OPGELOST TIJDENS ÉÉN BEZOEK

GENIET VAN EEN LIFT DIE BETER WERKT DAN OOIT TEVOREN


Zie hoe KONE Care™ 24/7 Connect predictief onderhoud een realiteit maakt.

ZO WERKT HET

Beter gepland, sneller en meer preventieve onderhoudshandelingen.

1

Sensoren houden alles wat uw lift doet continu in de gaten

2

Intelligente technologie analyseert onderhoudsbehoeften en detecteert potentiële storingen voordaleer ze kunnen ontstaan

3

Techniekers krijgen de juiste informatie op het juiste moment

4

We sturen u duidelijke meldingen en een rapport over alle acties die we ondernemen

WAT KRIJGT U MET KONE CARE™ 24/7 CONNECT? DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE


Download de brochure "Intelligent services are here" als u meer wil weten over wat predictief liftonderhoud voor uw gebouw kan betekenen. De brochure is ook handig om te delen met uw Vereniging van Mede-eigenaren.

CONTROLELIJST: ZIJN MENSEN TEVREDEN MET DE LIFT IN UW GEBOUW?


Wat vinden bewoners van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw lift? Is ongeplande panne van de lift aanvaardbaar of moet de lift beter worden onderhouden?

Download en print een handige controlelijst voor de bewoners voor tijdens uw volgende vergadering van de Vereniging van Mede-eigenaren. Het is een snelle en eenvoudige manier om te ontdekken wat mensen vinden van uw lift en hoe deze wordt onderhouden.

WIL U MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS

Wil u dat uw lift beter en veiliger werkt dan ooit tevoren ? Is predictief liftonderhoud iets dat de huurders in uw gebouw op prijs zouden stellen? Vul het onderstaande formulier in om geheel vrijblijvend een telefonische afspraak te maken met een van de experts van KONE.