KONE 24/7

STILVALLEN, HERSTELLEN, HERHALEN?

Vergeet het. Er is een betere manier.
KONE Care™ 24/7 Connect: predictief liftonderhoud.

HET IS TIJD OM LIFTPROBLEMEN TE VOORKOMEN VOORALEER ZE ONTSTAAN

De nieuwe dienst KONE Care™ 24/7 Connect is een grote sprong voorwaarts in liftonderhoud. Uw lift wordt zo intelligent, dat deze problemen detecteert voordat ze optreden.

VEILIG

Predictief liftonderhoud betekent meer veiligheid dan ooit tevoren. Dankzij monitoring 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, wordt het risico dat personen in een lift vast komen te zitten tot een minimum beperkt en kan u ervoor zorgen dat de meest benodigde liften in dienst zijn. Bij het minste probleem verstuurt de lift automatisch een dringende serviceoproep en zullen we onmiddellijk in actie komen.

TRANSPARANT

Zorg voor minder verrassingen en blijf op de hoogte. U krijgt constant informatie via de kanalen van uw voorkeur, zoals het KONE Online portaal en de KONE Mobile app. Als bijvoorbeeld één lift in uw groep buiten gebruik is, weet u dat onmiddellijk, nog vóór het issue de doorstroming van personen kan verstoren en klachten veroorzaakt.

INTELLIGENT

Slimmere preventieve onderhoudshandelingen op basis van voortdurende analyse verminderen onverwachte liftstoringen en maximaliseren de beschikbaarheid van uw installaties. Dit helpt u tijd te besparen en optimaliseert zowel de People Flow als uw bedrijfsvoering. Defecten worden bovendien vaker opgelost tijdens één bezoek, buiten piekuren en met snellere reparaties. Een betere gebruikservaring maakt het gebouw aantrekkelijker voor huurders.

RESULTATEN VAN BIJ KLANTEN

Deze gegevens zijn de afgelopen 12 maanden verzameld op basis van 100 aangesloten installaties van verschillende merken, leeftijden en gebouwen.

PROACTIEVE ONDERHOUDSACTIES UITGEVOERD

We ontdekken onderhoudsbehoeften vroeger en lossen ze op voordat ze zich ontwikkelen tot een defect.

9 VROEGE SYMPTOMEN PER INSTALLATIE PER JAAR GEVONDEN

TIJDSBESPARING EN VERBETERD GEBRUIKSGEMAK

We verlagen het aantal pannes en andere belangrijke incidenten.

60% MINDER PROBLEMEN GEMELD DOOR KLANTEN

PROBLEMEN WORDEN SNELLER OPGELOST, VAAK TIJDENS ÉÉN BEZOEK

Onze techniekers kennen de aard van het defect voordat ze aankomen, hebben de juiste reserveonderdelen bij zich en kunnen het defect snel verhelpen.

25% MEER ISSUES WORDEN OPGELOST TIJDENS ÉÉN BEZOEK

GENIET VAN EEN LIFT DIE BETER WERKT DAN OOIT TEVOREN


Zie hoe KONE Care™ 24/7 Connect predictief onderhoud een realiteit maakt.

ZO WERKT HET

Beter gepland, sneller en meer preventieve onderhoudshandelingen.

1

Sensoren houden alles wat uw lift doet continu in de gaten

2

Intelligente technologie analyseert onderhoudsbehoeften en detecteert potentiële storingen voordaleer ze kunnen ontstaan

3

Techniekers krijgen de juiste informatie op het juiste moment

4

We sturen u duidelijke meldingen en een rapport over alle acties die we ondernemen

WAT KRIJGT U MET KONE CARE™ 24/7 CONNECT? DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE


Download de brochure "Intelligent services are here" als u meer wil weten over wat predictief liftonderhoud voor uw gebouw en bedrijfsvoering kan betekenen.

WIL U MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS

Wil u dat uw lift beter en veiliger werkt dan ooit tevoren ? Is predictief liftonderhoud iets dat de huurders in uw gebouw op prijs zouden stellen? Vul het onderstaande formulier in om geheel vrijblijvend een telefonische afspraak te maken met een van de experts van KONE.